Поздравления по случай Деня на държавния служител

НОВИНИ | June, 23 2022 | No Comment

Уважаеми членове на Професионалното обединение на държавните служители,

Уважаеми настоящи и бивши държавни служители,

 

Управителният съвет на Професионалното обединение на държавните служители Ви поздравява по случай 23 юни – Деня на държавния служител и Ви пожелава да работите с отдаденост и отговорност в интерес на обществото, в съответствие с високите му очаквания.

Надявахме се годината да бъде по-успешна и по-спокойна, но обстоятелствата отново създадоха условия за несигурност и тревога.

В такива времена на държавните служители са налага да изпълняват службата си с висока степен на мобилизация, компетентност и професионализъм.

Сега, повече от всеки друг момент, държавната администрация трябва да демонстрира стабилност и устойчивост, така необходими на гражданите и обществото в такова време.

Една от основните цели на ПОДС е да се стреми да подобрява облика на държавния служител като експерт – ангажиран, компетентен и политически неутрален. Постигането ѝ зависи от всички нас, изисква отговорност и смелост, за да сме полезни във всяка ситуация, за да функционира държавата нормално въпреки обстоятелствата.

Пожелаваме Ви да поддържате стремеж и амбиция за постигането на тази цел.

Желаем на всички Вас и Вашите семейства преди всичко здраве и удовлетворение от попрището, на което сте се посветили!

 

Управителен съвет на ПОДС