Годишно информационно събитие на оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”

НОВИНИ | May, 11 2011 | No Comment

На 14 май от 10.00 часа в градинката зад НДК пред входа на зала 6 в шатра №1 ще се проведе годишното информационно събитие на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския Социален Фонд. Събитието ще се проведе в рамките на международно изложение „Европа за нас”, в което участват всички оперативни програми в България.

Управляващият орган и Междинните звена ще представят актуални данни за напредъка и предстоящите схеми по Оперативната програма, като в 10.30 часа ще се състои брифинг за медиите. Бенефициенти по ОП РЧР ще представят проектите си и ще разкажат за това, как са реализирали идеите си с финансовата подкрепа на Европейския социален фонд. На откритата сцена ще изнесат концерт ученици от гр. Ихтиман, Пловдив, Лом и София – бенефициенти с успешни проекти. Участие във форума ще вземат представители на Европейската комисия в България, заместник-министри съответно на труда и социалната политика и на образованието, младежта и науката, представители на неправителствени организации, БАН, висши учебни заведения и фирми – бенефициенти на програмата.

Имаме удоволствието да поканим гражданите и гостите на столицата, всички бенефициенти и партньори на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” да посетят изложението и информационния ден на програмата.

Входът за посетители е напълно безплатен, като работното време на изложението в петък и събота ( 13 и 14 май) е от 10:00 до 19:00 часа, а в неделя (15 май ) от10:00 до 15:00 ч.